• Professionaliteit Professionaliteit
  • Kwaliteit Kwaliteit
  • Moderne knip -en kleurtechnieken Moderne knip -en kleurtechnieken
  • Gemoedelijke sfeer Gemoedelijke sfeer

Op het gebied van visagie werkt Salon Iris met de producten van Blèzi Cosmetics, een Nederlands merk van topkwaliteit. Alle formules van Blèzi zijn heel bewust met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. De producten bevatten zeer huidvriendelijke en milde samenstellingen, doen wat ze beloven, zijn makkelijk in gebruik en blijven erg lang zitten, kortom de kwaliteit van Blèzi is uitstekend!  

 

‘’ Ik sta volledig achter de producten van Blèzi Cosmetics. Ik kan mijn familie, vrienden en bekenden met een gerust hart de producten aanbevelen. Ik geef u ook graag de mogelijkheid om kennis te maken met de producten van Blèzi. Kom gerust langs bij Salon Iris om de producten te proberen. Ik sta altijd klaar voor vrijblijvend advies.’’

Iris

 

Make-up gelegenheid € 30,00

Bruidsmake-up incl. proefmake-up € 67,50 

Wat we doen

Salon Iris Oldenzaal

Over ons

Knippen, kleuren, permanenten, tape- extensions, cosmeticaproducten, sieraden en meer...

Wij werken op afspraak, plan je afspraak gemakkelijk online bij ons in.

U kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@salon-iris.nl of onder openingstijden te bellen naar 0541-729063.

Salon Iris een dames -en heren kapsalon waar professionaliteit, kwaliteit, moderne knip -en kleurtechnieken en een gemoedelijke sfeer op de eerste plaats staan. Regelmatig worden er cursussen gevolgd op het gebied van de laatste haartrends en technieken. Voor een persoonlijk advies, bent u van harte welkom bij Salon Iris. 


Lees meer
Maak direct een afspraak Ik wil een afspraak maken