• Professionaliteit Professionaliteit
 • Kwaliteit Kwaliteit
 • Moderne knip -en kleurtechnieken Moderne knip -en kleurtechnieken
 • Gemoedelijke sfeer Gemoedelijke sfeer

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. In tegenstelling tot gewone verf die na een tot twee dagen van de huid afgaat kan henna vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Kleur jij ook altijd om de paar weken je wenkbrauwen? Dan is Henna de oplossing.

Net als bij het verven met normale wenkbrauwverf gaat het bij henna brow voornamelijk om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Daarnaast is een groot voordeel van Henna, dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Je hoeft ze dus niet meer bij te tekenen.

Verschillende kleuren

We hebben verschillende kleuren, honey(blond), hazelnut, licht bruin, asbruin, taupe en donker bruin.  Elke kleur pakt anders bij iedereen, afhankelijk van de ondergrond. Laat u daarom vrijblijvend adviseren. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af als het er eenmaal op zit.

Wanneer zijn henna brows af te raden?

 • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid

 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid

 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig, je maakt dan een te strenge uitstraling.

 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen

 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.

 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.

 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan

 • Als je zwanger bent

Patch test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je kan hier altijd even voor langskomen. Ook kunnen we dit uitvoeren tijdens het harsen/epileren of verven van de wenkbrauwen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hennapasta op de binnenkant van je elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Hoe blijft mijn Henna nu het langste mooi?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laten de henna brow eerder vervagen. Met UV straling zal de Henna ook eerder vervagen.

Prijs harsen/epileren + Henna : € 35,95          +/- 40 min

Wat we doen

Salon Iris Oldenzaal

Over ons

Knippen, kleuren, permanenten, tape- extensions, cosmeticaproducten, sieraden en meer...

Wij werken op afspraak, plan je afspraak gemakkelijk online bij ons in.

U kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@salon-iris.nl of onder openingstijden te bellen naar 0541-729063.

Salon Iris een dames -en heren kapsalon waar professionaliteit, kwaliteit, moderne knip -en kleurtechnieken en een gemoedelijke sfeer op de eerste plaats staan. Regelmatig worden er cursussen gevolgd op het gebied van de laatste haartrends en technieken. Voor een persoonlijk advies, bent u van harte welkom bij Salon Iris. 


Lees meer
Maak direct een afspraak Ik wil een afspraak maken